BASICGORDIJN wenst je veel inspiratie toe in 2020 En wij helpen vast een beetje

Klantenservice

Levertijd en aflevering

Levertijd gordijnen & vouwgordijnen

De levertijd van gordijnen is 2-3 weken en vouwgordijnen is 3-4 weken, maar vaak eerder. Als het langer gaat duren, nemen we contact met je op. 

Aflevering gordijnen

Je gordijnen worden hangend afgeleverd (vouwgordijnen in dozen). In dat geval is de aflevering op dinsdag/donderdag of woensdag/vrijdag afhankelijk van het postcodegebied waar je woont. We laten het weekend voor verzending weten dat je gordijnen gereed zijn en de avond voor de aflevering ontvang je een mail met het geplande aflever tijdstip.

We versturen ook regelmatig in pakket vorm, in dat geval kan er ook op zaterdag worden afgeleverd en is het wat flexibeler. Dit is niet mogelijk voor vouwgordijnen langer dan 150 cm.

.

LEVERING NEDERLAND ivm CORONA

Momenteel kunnen wij nog gewoon leveren in Nederland. Het atelier werkt nog gewoon, en ook stofleveringen gaan vooralsnog door. Maar er kan spraken zijn van een vertraging. Wij houden je op de hoogte natuurlijk.

UPDATE 25/3/2020 ; Helaas kunnen we de bovenstaande levertijden niet garanderen. Stoffen komen (soms) met vertraging binnen. En ook het atelier heeft te maken met zieken, en in deze branche is thuiswerken geen optie natuurlijk. We wensen in eerste instantie iedereen gezondheid toe, en hopen dat jij -de klant- begrip hebt voor de situatie. 

Update 29/4/2020; de levertijden zijn nog steeds door de Corona (en maatregelen daaromtrent) langer dan normaal. Het kan oplopen tot 4-6 weken.