Wil jij ook zwarte inbetween gordijnen? Kijk snel onze zwarte stoffen
Laak wit kamerhoog

Laak wit kamerhoog

19,99 / meter

Stofbreedte: 300 cm
Materiaal: Linnen / polyester, Linnen look
Eigenschappen: Lichtdoorlatend, Kamerhoog
Wasvoorschriften:

Stel jouw gordijn samen

Welke ophangmethode wil je?

Er zijn verschillende ophangmethodes waar je uit kan kiezen. Zorg voor je gaat bestellen dat de roede of rail hangt, om goed de afmeting te kunnen bepalen. Kijk voor meer informatie bij meetinstructies gordijnen op maat
Als je kiest voor een "roede met ringgordijn" zorg dan dat je boven de roede nog min. 3 cm ruimte hebt, want het gordijn steekt 2,5 cm boven de roede uit.

Kies je plooi

De meest gebruikte plooi is een dubbele plooi, hiermee valt je gordijn ook onder mooi golvend. Zeker voor kamerhoge gordijnen (van plafond tot vloer) geeft dit vaak het mooiste resultaat

Welke ring wil je?

Bij een ringgordijn (gordijn met zeilringen) kan je kiezen uit 2 afmetingen ringen:
25 mm, voor roedes van 12-20 mm of spandraad
40 mm, voor roedes van 30 mm (of kleiner)
Je kan kiezen uit 4 kleuren ringen

Wil je een voering?

Met een voering wordt je stof beter beschermd en hangt het gordijn vaak mooier. Inbetween gordijnen kunnen niet gevoerd worden. Ook 100% verduisterende gordijnstoffen kunnen niet gevoerd worden.

Je hebt gekozen voor een driedubbele plooi. Deze plooi is niet geschikt om te voeren. Wil je een gevoerd gordijn, kies dan voor een enkele of dubbele plooi.
Welke stof wil je voor je voering?
Uit hoeveel delen moet het gordijn bestaan?

Hier kan je aangeven hoe je gordijn komt te hangen. Hier houden we rekening mee bij het confectioneren.
Een deel (rechts): je schuift je gordijn naar rechts open. Dus als je gordijn geopend is hangt hij aan het rechterkant van je raam. In dat geval zetten we een evt. halve baan aan de rechterkant.
Een deel (links): je schuift je gordijn naar links open. Dus als je gordijn geopend is hangt hij aan het linkerkant van je raam. In dat geval zetten we een evt. halve baan aan de linkerkant.
Twee ongelijke delen (bijv. bij een raam/deur situatie): hier kan je de breedte per deel aangeven.

Geef de maten op

Geef hier de hoogte en breedte van je gordijn op. Bekijk ook de handige meetinstructie voor ieder type gordijn.

cm
cm
cm
cm

5%

Goedkope witte gordijnen kamerhoog

Laak is een stoere twill stof maar met een soepele valling. Deze is vrij fijn geweven. Doordat deze stof kamerhoog is is het heel goed te gebruiken voor wavegordijnen. En doordat het een goedkope stof is, wordt het ook een mooi goedkoop gordijn. En deze kleur wit geeft een mooi stoer effect.

STOFEIGENSCHAPPEN

  • Stofhoogte: 300 cm
  • 100% polyester
  • Krimp 0%
  • Lichtechtheid 4

CONFECTIE

De maximale hoogte van het gordijn is 265 cm. We maken deze stof dan naadloos. Deze stoer stof is goed te gebruiken met plooien, ringen of als wit wavegordijn. We maken dit gordijn met een enkel onderzoom van 10 cm.