Wil jij ook zwarte inbetween gordijnen? Kijk snel onze zwarte stoffen
Rijs taupe grijs

Rijs taupe grijs

17,50 / meter

Stofbreedte: 140 cm
Materiaal: 100% polyester
Eigenschappen: Lichtdoorlatend
Wasvoorschriften:

Stel jouw gordijn samen

Welke ophangmethode wil je?

Er zijn verschillende ophangmethodes waar je uit kan kiezen. Zorg voor je gaat bestellen dat de roede of rail hangt, om goed de afmeting te kunnen bepalen. Kijk voor meer informatie bij meetinstructies gordijnen op maat
Als je kiest voor een "roede met ringgordijn" zorg dan dat je boven de roede nog min. 3 cm ruimte hebt, want het gordijn steekt 2,5 cm boven de roede uit.

Kies je plooi

De meest gebruikte plooi is een dubbele plooi, hiermee valt je gordijn ook onder mooi golvend. Zeker voor kamerhoge gordijnen (van plafond tot vloer) geeft dit vaak het mooiste resultaat

Welke ring wil je?

Bij een ringgordijn (gordijn met zeilringen) kan je kiezen uit 2 afmetingen ringen:
25 mm, voor roedes van 12-20 mm of spandraad
40 mm, voor roedes van 30 mm (of kleiner)
Je kan kiezen uit 4 kleuren ringen

Wil je een voering?

Met een voering wordt je stof beter beschermd en hangt het gordijn vaak mooier. Inbetween gordijnen kunnen niet gevoerd worden. Ook 100% verduisterende gordijnstoffen kunnen niet gevoerd worden.

Je hebt gekozen voor een driedubbele plooi. Deze plooi is niet geschikt om te voeren. Wil je een gevoerd gordijn, kies dan voor een enkele of dubbele plooi.
Welke stof wil je voor je voering?
Uit hoeveel delen moet het gordijn bestaan?

Hier kan je aangeven hoe je gordijn komt te hangen. Hier houden we rekening mee bij het confectioneren.
Een deel (rechts): je schuift je gordijn naar rechts open. Dus als je gordijn geopend is hangt hij aan het rechterkant van je raam. In dat geval zetten we een evt. halve baan aan de rechterkant.
Een deel (links): je schuift je gordijn naar links open. Dus als je gordijn geopend is hangt hij aan het linkerkant van je raam. In dat geval zetten we een evt. halve baan aan de linkerkant.
Twee ongelijke delen (bijv. bij een raam/deur situatie): hier kan je de breedte per deel aangeven.

Geef de maten op

Geef hier de hoogte en breedte van je gordijn op. Bekijk ook de handige meetinstructie voor ieder type gordijn.

cm
cm
cm
cm

5%

Taupe grijze gordijnen stoere linnenlook

RIJS is een mooie stoere stof. Geweven met melange garens waardoor het een mooie levendige betond kleur is. De stof is vrij grof geweven, maar een beetke onregelmatig waardoor het een mooie linnenlook heeft. Past perfect in bij je stoere industriele look. Deze kleur taupe grijs is een mooi levendige melange kleur. Een mix tussen taupe en warm grijs. Voor mooie stoere grijze gordijnen.

STOFEIGENSCHAPPEN

  • Stofbreedte: 140 cm
  • 100% polyester
  • Krimp 0%
  • Lichtechtheid 5

CONFECTIE grijze gordijnen

De maximale hoogte van het gordijn is 500 cm. We maken deze stof in banen. Deze stoer stof is goed te gebruiken met plooien, ringen of als wavegordijn. We maken dit gordijn met een enkel onderzoom van 10 cm.