Wil jij ook zwarte inbetween gordijnen? Kijk snel onze zwarte stoffen
  • BASIC INBETWEEN VOUWGORDIJNEN

    CROY zwart

    19,99

Inbetween vouwgordijnen

Inbetween vouwgordijnen worden vaak gebruikt in een erker of in combinatie met een overgordijn. Maar eigenlijk zijn ze voor ieder raam heel mooi. Omdat er veel stoffen kamerhoog of breed zijn, is het vaak mogelijk om je inbetween vouwgordijn te maken zonder naden, zodat het er extra strak uitziet. Maar inbetween vouwgordijnen werken ook goed om de zon een beetje te temperen en te zorgen dat je ook overdag lekker privacy hebt.

Confectie vouwgordijnen

Wij maken je vouwgordijn altijd met baleinen aan de achterkant van je gordijn. Hierdoor hangt het vouwgordijn mooi strak. Je bedient het vouwgordijn met een ketting, waardoor je heel nauwkeurig de hoogte kunt bepalen zonder veel kracht uit te oefenen. En ons systeem is kindveilig.

Inbetween vouwgordijn stoffen

Vaak zijn inbetween gordijnstoffen kamerhoog of kamerbreed. Daardoor kunnen we het vouwgordijn maken zonder naden. We hebben verschillende stoffen met meer en minder structuur erin. Dus wil je strak modern, kies dan voor een gladdere stof, en mag het best stoer of wat meer industrieel er uitzien, kies dan voor een stof met wat meer structuur. Er zijn mooie stoffen met linnenlook, die echt een heel mooie look geven voor je raam.

Gratis stalen

Omdat je natuurlijk stoffen in het echt wilt zien en voelen, sturen we je GRATIS STALEN op. Hoe je dat doet leggen we graag uit.