Wil jij ook zwarte inbetween gordijnen? Kijk snel onze zwarte stoffen

Goedkope gordijnen op maat voor ieder interieur

Je bent op zoek naar goedkope gordijnen op maat die passen bij jouw interieur. Gordijnen op maat zijn perfect want ze worden helemaal op jouw wensen gemaakt. Of je nu op zoek bent naar gordijnen op maat voor een industrieel interieur, modern, klassiek, Scandinavisch of landelijk. Onze basic gordijnen passen overal bij. En we hebben inbetween gordijnen, overgordijnen of juist verduisterende gordijnen. Voor ieder interieur en functie is er wel een gordijn op maat te vinden. En natuurlijk voor een hele mooie prijs.

Goedkope gordijnen op maat met plooien, wavegordijnen of gordijnen met zeilringen

Je kan kiezen uit verschillende manieren om je gordijn te laten maken.

  • Gordijnen met plooien worden het meest gebruikt. Je kan kiezen uit een enkele, dubbele of driedubbel plooi. Ben je op zoek naar goedkope gordijnen dan wordt vaak een enkele plooi gebruikt. Maar voor een mooie resultaat is een dubbele plooi het best. Deze wordt ook het meest gebruikt.
  • Ring gordijnen; Dan worden bovenin het gordijnen grote ringen geslagen. Dit is een stoere / industriele afwerking. Maar komt ook mooi tot zijn recht juist in een landelijk interieur
  • Wave gordijnen; dat is wat nieuwere afwerking waarbij je gordijn juist heel strak en regelmatig hangt.

Kwaliteit gordijnstoffen

We hebben stoffen in verschillende kwaliteiten. Veel stoffen zijn gemaakt van of met polyester zodat de gordijnen in het gebruik heel makkelijk en soepel zijn. Maar we kiezen wel voor stoffen die er natuurlijk uitzien en voelen, en die lekker soepel vallen. Vaak worden synthetische vezels gecombineerd met linnen of katoen, zodat de gordijnen ook lekker natuurlijk zijn. Omdat natuurlijke vezels meer kosten, gebruiken wij vaak een menging zodat we mooie en voordelige gordijnen op maat kunnen maken.

Gratis stalen

Omdat je natuurlijk stalen wilt zien en voelen sturen wij GRATIS STALEN op.