Wil jij ook zwarte inbetween gordijnen? Kijk snel onze zwarte stoffen

Klantenservice

Levertijd en aflevering

Levertijd gordijnen & vouwgordijnen

LEVERTIJD GORDIJNEN

De standaard levertijden zijn:

  • gordijnen is 2-3 weken
  • vouwgordijnen is 3-4 weken

Als het langer gaat duren doordat een stof niet op voorraad is, nemen we contact met je op.

Update 1/2/2021

In de meeste gevallen is de levertijd 2-3 week langer dan normaal dus 4-6 weken. Door grote vraag van gordijnen bij ons en anderen lopen de stofleveringen en de productie van gordijnen en vouwgordijnen vertragingen op.

Daardoor duurt het nu langer dan normaal om gordijnen uit te kunnen leveren.

Omdat er in de afgelopen Corona-periode veel meer verkocht is dan gepland, beginnen in sommige gevallen de stofvoorraden af te nemen. Dit kan betekenen dat de levertijden langer zijn dan wat hierboven vermeld is.

Aflevering gordijnen

Je gordijnen worden hangend afgeleverd (vouwgordijnen in dozen). In dat geval is de aflevering op dinsdag/donderdag of woensdag/vrijdag afhankelijk van het postcodegebied waar je woont. We laten het weekend voor verzending weten dat je gordijnen gereed zijn en de avond voor de aflevering ontvang je een mail met het geplande aflever tijdstip.

We versturen ook regelmatig in pakket vorm, in dat geval kan er ook op zaterdag worden afgeleverd en is het wat flexibeler. Dit is niet mogelijk voor vouwgordijnen langer dan 150 cm.

.

LEVERING NEDERLAND ivm CORONA

Momenteel kunnen wij nog gewoon leveren in Nederland. Het atelier werkt nog gewoon, en ook stofleveringen gaan vooralsnog door. Maar er kan spraken zijn van een vertraging. Wij houden je op de hoogte natuurlijk.

Update 4/8/2020

In de meeste gevallen is de levertijd 1 week langer dan normaal.Maar omdat er meerdere stofleveranciers ook in deze periode gesloten zijn kan het langer duren. Ook in het atelier werken wegens vakantie minder mensen. Dus het is mogelijk dat je bestelling er 1-3 weken langer over doet!