Wil jij ook zwarte inbetween gordijnen? Kijk snel onze zwarte stoffen

Gordijnen

Vanaf 6 april 2023 verwijzen je door naar onze website Echtgordijn, voor het bestellen van stalen en gordijnen. Hier staan precies dezelfde stoffen.

Gordijnen zijn gordijnen waar je niet doorheen kunt kijken, maar ze laten wel licht door. 

Vaak hangen ze als enige vorm van raambekleding, maar je kan ze ook goed combineren met inbetween gordijnen. En ze passen bij ieder interieur.

Gordijnen maakmethodes

Je kan kiezen uit verschillende maakmethodes om je overgordijnen op maat te laten confectioneren:

  • Overgordijnen met plooien, dat is nog steeds de meest gebruikte maakmethode
  • Overgordijnen op maat met ringen (er worden dan ringen in het gordijn geslagen)
  • Overgordijnen met wave

Je kan je overgordijnen laten voeren met een voeringstof. Daardoor bescherm je je gordijnstof tegen zonlicht en maak je het gordijn net wat meer geluids dempend of isolerend. En je gordijn hangt net wat voller en mooier.

Gordijn stoffen

Gordijnstoffen | 135-155 cm breed

Veel overgordijn stoffen zijn 140-150cm breed. Daardoor kunnen wij je gordijnen maken tot 5 meter hoogte. Er worden dan meerdere banen aan elkaar genaaid om de breedte te halen.

Kamerhoge of kamerbrede stoffen | 280-320 cm hoog/breed

Maar het aanbod van kamerhoge stoffen wordt ook steeds groter. Hierdoor is het ook mogelijk overgordijnen naadloos te maken (tot ca. 290 cm hoog). Vooral bij wavegordijnen is het vaak mooier om te kiezen voor kamerhoge stoffen. 

We hebben overgordijn stoffen met meer en minder structuur. We hebben stoffen met linnen of linnenlook, zodat je gordijn een mooie natuurlijke look heeft.

GRATIS STALEN OVERGORDIJN STOFFEN

Omdat je natuurlijk stoffen in het echt wilt zien en voelen, sturen we je GRATIS STALEN op. Hoe je dat doet leggen we graag uit.