Wil jij ook zwarte inbetween gordijnen? Kijk snel onze zwarte stoffen

Lichtdoorlatende vouwgordijnen

Goedkope lichtdoorlatende vouwgordijnen op maat voor ieder interieur

Vanaf 6 april 2023 verwijzen je door naar onze website Echtgordijn, voor het bestellen van stalen en gordijnen. Hier staan precies dezelfde stoffen.

Vouwgordijnen worden vaak gebruikt in een erker of in combinatie met een overgordijn. Maar eigenlijk zijn ze voor ieder raam heel mooi. En passen vouwgordijnen op maat bij ieder type interieur. Ook in een idustrieel interieur kan je prima vouwgordijnen gebruiken met een stoere structuur. Vouwgordijnen helpen je de zon een beetje te weren, en geven ook ’s avonds een mooie sfeervolle aankleding.

Confectie vouwgordijnen

Wij maken je vouwgordijn altijd met baleinen aan de achterkant van je gordijn. Hierdoor hangt het vouwgordijn mooi strak. Je bedient het vouwgordijn met een ketting, waardoor je heel nauwkeurig de hoogte kunt bepalen zonder veel kracht uit te oefenen. En ons systeem is kindveilig. Onze vouwgordijnen worden gemaakt met een half segment aan de onderkant. Op deze manier hangt alleen de achterkant van het vouwgordijn tegen het licht. Dat helpt verkleuring aan de voorzijde verminderen.

Vouwgordijnstoffen lichtdoorlatend

De meeste stoffen zijn 140-150 cm breed. Dat kan betekenen dat er een naad komt in je vouwgordijn. Er is heel veel keuze uit stoffen met meer of minder structuur. Ook komen er steeds meer stoffen in kamerhoog. We hebben stoffen met linnenlook, zodat er wel een vouwgordijn met een mooie structuur voor je raam hangt. Maar als je meer houdt van rustige stoffen hebben we die natuurlijk ook.

Gratis stalen vouwgordijnen

Omdat je natuurlijk stoffen in het echt wilt zien en voelen, sturen we je GRATIS STALEN op. Hoe je dat doet leggen we graag uit.