Wil jij ook zwarte inbetween gordijnen? Kijk snel onze zwarte stoffen

www.basicgordijn.nl

Wij zijn van mening dat het soms fijn is om heel veel keuze te hebben. Maar vaak ook helemaal niet handig. Want hoe meer keuzes, hoe meer stress. Dus is het ons doel om met een beperkte collectie toch genoeg keuze te hebben. En omdat we de keuze beperkt houden, kunnen we ook nog eens de beste prijzen rekenen. Zodat gordijnen ook goedkoop/voordelig kunnen blijven.

Gordijnen kopen bij BASICGORDIJN?

Basicgordijn is het jonge broertje/zusje van echtgordijn.  Echtgordijn is 3 jaar geleden gestart en heeft zich ontwikkeld tot een website waar vooral veel kleur te vinden is. Veel actuele kleuren gordijnen in verschillende materialen. BASICGORDIJN concentreert zich juist op de basic kleuren, en een beperkt aantal stoffen. En dus met een basic prijsniveau!

We hebben dus inmiddels al sinds 2014 jaar ervaring met het online verkopen van gordijnen op maat en vouwgordijnen op maat.

Wie is BASICGORDIJN?

Goedkope gordijnen

Omdat we maar een beperkt aantale stoffen hebben, kunnen we ook onze prijzen laag houden. En kunnen we vrij snel leveren.

Basic gordijnstoffen

We willen stoffen aanbieden die mooi & goedkoop zijn. Dat betekent niet dat we alleen de allergoedkoopste en meest simpele stoffen hebben. We hebben juist goede basics in goede kwaliteiten voor een goede prijs. 

Basic kleuren

We kiezen voor kleuren die goed passen bij de interieur trends van nu. Maar gaan niet mee in alle kleurentrends. En omdat we dan blijven bij de basic kleuren kunnen we basic prijzen handhaven.

Waar vind je BASICGORDIJN?

Wij hebben geen showroom, maar we sturen je graag stalen op en staan open voor vragen via telefoon en mail. Via foto's op de site, Pinterest, Instagram houden we ons beeld actueel en willen we je inspireren.