Wil jij ook zwarte inbetween gordijnen? Kijk snel onze zwarte stoffen

Vouwgordijnen op maat

Goedkope vouwgordijnen op maat voor ieder interieur

Vouwgordijnen op maat zijn een mooie oplossing voor vrijwel ieder raam. Ze zijn mooi compact en passen in vrijwel ieder interieur, modern, industrieel of landelijk. Vouwgordijnen passen mooi in kleine ramen, maar ook juist grote ramen en bijvoorbeeld in een erker is het vaak een mooie oplossing. Vouwgordijnen zijn niet altijd de goedkoopste oplossing, maar wel heel mooi voor je raam. En je kunt je vouwgordijnen mooi combineren met gordijnen.

Confectie vouwgordijnen

Wij maken je vouwgordijn altijd met baleinen aan de achterkant van je gordijn. Hierdoor hangt het vouwgordijn mooi strak. Je bedient het vouwgordijn met een ketting, waardoor je heel nauwkeurig de hoogte kunt bepalen zonder veel kracht uit te oefenen. En ons systeem is kindveilig.

Vouwgordijn stoffen

De meeste stoffen voor gordijnen zijn ook te gebruiken voor vouwgordijnen. Dus je hebt keuze uit inbetween stoffen, lichtdoorlatende en verduisterende.

We hebben stoffen in verschillende kwaliteiten. Veel stoffen zijn gemaakt van of met polyester zodat de gordijnen in het gebruik heel makkelijk en soepel zijn. Maar we kiezen wel voor stoffen die er natuurlijk uitzien en voelen, en die lekker soepel vallen. Vaak worden synthetische vezels gecombineerd met linnen of katoen, zodat de gordijnen ook lekker natuurlijk zijn. Want goedkope vouwgordijnen moeten wel gewoon mooi zijn natuurlijk.

GRATIS STALEN

Omdat je natuurlijk stoffen wilt zien en voelen, sturen we je gratis stalen op. Hoe je dat doet leggen we graag uit!