Wil jij ook zwarte inbetween gordijnen? Kijk snel onze zwarte stoffen

Klantenservice

Gordijnen kopen bij BASICGORDIJN | ECHTGORDIJN

Wij hebben het assortiment van Basicgordijn helemaal omgezet naar Echtgordijn, onze andere website. Hier zie je nog meer stoffen en vooral veel meer kleur. Het bestelproces gaat eigenlijk op dezelfde manier!

Het kopen van gordijnen lijkt lastig,  maar het is echt niet ingewikkeld. Je kan bij ons gemakkelijk stoffen selecteren en dan thuis bekijken wat er goed past bij je interieur. 

Stap 1; kies je stof

Natuurlijk kan je thuis stalen ontvangen. Thuis kan je goed bekijken welke stof het beste past bij jouw interieur. Als je wel de stof hebt gevonden, maar je wil toch nog graag een andere kleur zien van deze gordijnstof, dan sturen we natuurlijk nog een staal op. Op de site kan je makkelijk selecteren op stofnaam of kleurof kwaliteit. 

Stap 2; stel je gordijn samen.

Je stelt je eigen gordijn samen, bij iedere keuze hebben we handige tips verzameld. En omdat je misschien nog twijfelt tussen de verschillende maakmethodes van de gordijnen, hebben we bij GORDIJNEN INSPIRATIE en VOUWGORDIJNEN INSPIRATIE wat voorbeelden verzameld voor je. Ook op Pinterest hebben we veel voorbeelden. 

gordijnen kopen; stel je gordijn samen

Stap 4; opmeten gordijnen

Hiervoor hebben we handige MEETINSTRUCTIES voor je. 

Stap 5; plaats je bestelling

Als je alle gordijn gegevens hebt ingevoerd, is het belangrijk om je adres gegevens goed in te vullen. Deze hebben we nodig om je op de hoogte houden, en de transporteur heeft deze nodig om uiteindelijk de gordijnen goed bij je te kunnen afleveren.

Stap 6; betalen

Omdat we de gordijnen helemaal op maat maken en vragen we om het gehele bedrag vooraf te betalen. We hebben de volgende betalingsopties:

  • iDeal
  • Creditcard
  • Bancontact

Wat gebeurt er nadat jij je gordijnen hebt besteld?
Nadat jij je gordijnen hebt besteld gaan wij aan het werk om de gordijnen te confectioneren. Voor gordijnen op maat duurt dat ongeveer 2 weken. In heel drukke tijden kan het langer duren, controleer altijd even de actuele levertijden. Daarna zorgen we er voor dat de bestelde gordijn bij je thuis worden afgeleverd.
De confectie van vouwgordijnen duurt wat langer, dat hier ook de metalen onderdelen apart moeten worden gemaakt. Dus meestal duurt dit ongeveer 1 week langer.  We laten het weten wanneer je bestelling klaar is en wanneer we verwachten dat de gordijnen op maat worden afgeleverd. Daarna dragen we de zending over aan de transporteur. Zij geven eerst door op welke dag de gordijnen worden afgeleverd, en de avond vang te voren ook nog het tijdvak dat ze langs komen met jouw gordijn bestelling.