Wil jij ook zwarte inbetween gordijnen? Kijk snel onze zwarte stoffen

Verduisterende gordijnen

Verduisterende gordijnen op maat voor de slaapkamer

Juist voor een slaapkamer zijn verduisterende gordijnen op maat ideaal. Licht is heel hardnekkig en als je verduisterende gordijnen op maat laat maken, kan je zorgen dat je gordijn precies aansluit en alle mogelijke lichtkieren/spleten afdicht. We hebben een mooie keuze aan verduisterende gordijnstoffen die er voor zorgen dat het fijn donker wordt in je slaapkamer of kinderkamer.

Verduisterende gordijnen maakmethode

Je kan kiezen uit verschillende maakmethodes om je verduisterende gordijnen op maat te laten confectioneren:

  • Verduisterende gordijnen met plooien, dat is nog steeds de meest gebruikte maakmethode. En voor verduisterende gordijnen ook de best verduisterende.
  • Verduisterende gordijnen op maat met ringen (er worden dan ringen in het gordijn geslagen). Er kan wel licht komen door de ringen en boven het gordijn is ook een lichtstrook
  • Verduisterende gordijnen met wave. Doordat de gordijnen net onder de rail hangen zal daar altijd wat licht langskomen. De gordijnstoffen zijn vaak net wat stugger, zodat ook hier het gebruik van kamerhoge stoffen wel is aan te raden.

Soorten verduisterende gordijnstoffen

Er zijn twee soorten stof:

DIMOUT gordijnen; deze is deels verduisterend (lichte kleuren minder dan donkere).

Deze stoffen zijn meestal geheel van polyester en worden geweven in 3 lagen, om het verduisterende effect te bereiken.

BLACKOUT gordijnen; hierbij wordt er aan de achterkant van een stof een coating van 3 lagen bevestigd. Deze stoffen zijn 100% lichtdicht.

Gratis stalen verduisterende gordijnstoffen

Omdat je natuurlijk stoffen in het echt wilt zien en voelen, sturen we je GRATIS STALEN op. Hoe je dat doet leggen we graag uit.