Wil jij ook zwarte inbetween gordijnen? Kijk snel onze zwarte stoffen

Verduisterende vouwgordijnen

Verduisterende vouwgordijn in de slaapkamer

Vanaf 6 april 2023 verwijzen je door naar onze website Echtgordijn, voor het bestellen van stalen en gordijnen. Hier staan precies dezelfde stoffen.

Als je slaapkamer lekker wilt verduisterend, dan zijn vouwgordijnen een heel goede oplossing. Ze kunnen in de dag (in het kozijn worden geplaatst. Hier is er minimaal licht langs de zijkanten. Er kan wel een beetje licht door de stiknaden komen. Er is veel keuze uit verduisterende stoffen. Dus er is altijd wel iets te vinden wat past bij jouw interieur.

Confectie vouwgordijnen

Wij maken je vouwgordijn altijd met baleinen aan de achterkant van je gordijn. Hierdoor hangt het vouwgordijn mooi strak. Je bedient het vouwgordijn met een ketting, waardoor je heel nauwkeurig de hoogte kunt bepalen zonder veel kracht uit te oefenen. En ons systeem is kindveilig. Onze vouwgordijnen worden gemaakt met een half segment aan de onderkant. Op deze manier hangt alleen de achterkant van het vouwgordijn tegen het licht. Dat helpt verkleuring aan de voorzijde verminderen. Bij verduisterende gordijnstoffen is het mogelijk dat je stiknaden ziet, omdat op die plekken er gaatjes in de stof worden gemaakt door de naaimachine naalden.

Kwaliteit verduisterings stoffen

Er zijn twee soorten stof:

DIMOUT gordijnstof; deze is deels verduisterend (lichte kleuren minder dan donkere).

Deze stoffen zijn meestal geheel van polyester en worden geweven in 3 lagen, om het verduisterende effect te bereiken.

BLACKOUT gordijnstof; hierbij wordt er aan de achterkant van een stof een coating van 3 lagen bevestigd. Deze stoffen zijn 100% lichtdicht

De verduisterende stoffen zijn vaak wat stugger/minder soepel dan andere stoffen, maar bij vouwgordijnen die toch vrij strak hangen is dat eigenlijk helemaal geen probleem.

Gratis verduisterings stof stalen

Omdat je natuurlijk stoffen in het echt wilt zien en voelen, sturen we je GRATIS STALEN op. Hoe je dat doet leggen we graag uit.